Laatste nieuws

 • Grote Clubactie 2018

  Het is onmogelijk onze leden van deur tot deuro loten te laten verkopen.

  3CA1B363 5B9C 4AED 9C29 2E85EB54F9BAWe moeten het dan ook hebben van de “gun-factor” in vrienden- en familiekring. Topverkoper van de laatste jaren is Jeroen Pijpelink.
  Mocht u voornemens zijn onze vereniging middels de loterij te willen steunen, dan kunt u via de website het aantal loten bestellen.
  De officiële verkoop start 15 september 2018.

  Jeroen Pijpelink

  Lees meer...
 • RBVM in Playoffs voor plaatsen 1, 2 en 3 in C-divisie.

  Zaterdag 12 mei heeft RBVM de play-offs op de agenda staan. Afgelopen seizoen heeft RBVM zich als eerste geplaatst voor deze ronde. Vanuit een competitie van 7 ploegen heeft RBVM 10 van zijn 12 wedstrijden gewonnen. De nummer 2 BS Leiden en 3 BC Hoofddorp hadden beide respectievelijk 9 en 8 gewonnen wedstrijden.

  De play-offs worden altijd centraal georganiseerd in het Topsportcentrum in Almere. 

  De dag begon vroeg, erg vroeg zes uur waren de eerste leden al op stap. De kar met materiaal werd aangekoppeld in Vlissingen om zo rond kwart voor negen in Almere aan te komen.

  Lees meer...
 • Jumbo actie “ sparen voor je sport” groot succes voor RBVM !

  Met veel dank aan onze initiatiefneemster Annette Etman, zij heeft deze actie tot een groot succes gebracht. Ons spaardoel aan spel- en leermaterialen is bereikt namens de Jumbo klanten en de Jumbo winkels, waarvoor onze dank.

Welkom op de website van de Zeeuwse RolstoelBasketbal Vereniging uit Middelburg (R.B.V.M.).

Onze Club is altijd op zoek naar nieuwe rolstoelbasketbal spelers, heb je zin om eens te komen kijken, dat kan op elke maandag (uitgezonderd christelijke feestdagen) van 19:00 tot 21:30 uur in de sporthal 'de Sprong' Aanloop 1 in Middelburg.

Geschiedenis: R.B.V.M. is opgericht in 1985. De vereniging komt voort uit spelers en leiding/trainer die destijds lid waren van “De Vriendenkring” die de roots had in zeehospitium Zonneveld te Oostkapelle. We spelen elk jaar mee in de landelijke competitie Toernooidivisie A (vroegere 3e divisie) we eindigen bijna elk jaar in de top 3 maar in het seizoen 2010/2011 is RBVM kampioen van Nederland geworden in de Toernooidivisie A !!!

In de begin jaren werd er gespeeld in de 3e divisie en moesten we 2 a 3x in de maand het land in om te gaan spelen, maar de laatste jaren in de Toernooidivisie A spelen we 1x in de maand 2 wedstrijden op één dag.

Jumbo Actie 2018

Geschreven door Peter van de Vijver op .

Jumbo actie “ sparen voor je sport” groot succes voor RBVM !

Met veel dank aan onze initiatiefneemster Annette Etman, zij heeft deze actie tot een groot succes gebracht. Ons spaardoel aan spel- en leermaterialen is bereikt namens de Jumbo klanten en de Jumbo winkels, waarvoor onze dank.

Hoofdsponsoren

 • Franse BV
 • Tamoil

Sitesponsoren

 • FF driehoek g